Ændring 2019.43 Hunderup, Boligområde ved Kragelundvej

Ændringen vil give mulighed for nyt boligområde med omkringliggende grønt område.

Som det ses på kortet omfatter ændringen et område ved Kragelundvej og Møllevænget i Hunderup.

Boligområdet i Hunderup ønskes etableret med åben-lav og tæt-lav boligbebyggelse med grunde på ca. 250-1.800 m2, med omkringliggende grønt område. Anvendelsen skal derfor ændres fra storparceller til blandet boligområde. Det nye område til boligerne er en naturlig udvidelse af Hunderup og overføres til byzone.

Området er beliggende med god trafikal adgang. Der er kort vej til jernbanestation og overordnede veje. Områdets udbygning er afpasset til skolekapaciteten.

I overensstemmelse og som et led i kommuneplanens fortætningsstrategi gives der mulighed for parcelhusbebyggelser med huse i to etager på mindre grunde både i nye og i eksisterende boligområder.

I forbindelse med at området bliver lokalplanlagt, udgår tids- og rækkefølgebestemmelsen i planen.

I overensstemmelse med Forslag til Ændring 2019.43 udarbejdes Forslag til Lokalplan nr. 24-010-0002.

I perioden 04-10-2018 til 18-10-2018 var forslaget i idehøring på Esbjerg Kommunes hjemmeside. Her opfordrede byrådet borgerne til at komme med ideer til områdets anvendelse.

Ændringen er vedtaget endeligt uden justeringer.

På kommuneplanens farvede hovedstrukturkort ændres et område fra Store parceller til Lavt boligområde. Ændringerne er illustreret på kortet.

Følgende nye rammeområder bliver udlagt i ændringen:

24-010-060 - Område ved Kragelundvej og Møllevænget

24-010-060 - Område ved Kragelundvej og Møllevænget